Skip to main content
Resenär kliver på tåget vid Doro Camping

Presentkort

Att ge bort en upplevelse är en mycket uppskattad present. Vårt digitala presentkort är giltigt i två år från utskriftsdatum och kan användas till paketresa, Inlandsbanekort eller biljett.

Du köper på egen hand ditt presentkort för valfritt belopp via vår hemsida, betala med kort eller Bankgiro. Presentkortet skickas digitalt efter erhållen betalning. Vid bokning av resa eller som betalning av en redan bokad resa löser innehavaren själv in presentkortet genom en krypterad webbkod. Allt sköts automatiskt.


Köp ditt presentkort här


 

Hur löser jag in mitt presentkort?

 

  1. Vid genomförd bokning och i "Min Bokning" (som du når via länk i bekräftelsemailet för bokningen) visas det ett fält för att lösa in presentkort.
  2. Här anger du webbkoden från presentkortet. Om koden är giltig görs automatiskt en betalning på presentkortets belopp och presentkortets värde minskas.
  3. Blir det pengar kvar på presentkortet visas detta och kan användas till en annan bokning.

Om presentkort

  • Presentkortet betalas enklast med kort direkt vid köptillfället. Föredrar du att betala via bankgiro gör du det med hjälp av uppgifterna som står på bekräftelsen som skickas till angiven e-post. Betalningen ska vara oss tillhanda inom 7 dagar om vi inte kommit överens om annat. 
  • När betalningen är registrerad genereras själva presentkortet. Detta skickas direkt till angiven e-post som en PDF-fil. Har du inte e-post? Kontakta oss så hjälper vi dig.