Skip to main content

Rabatter

Rabatter sommartid

Att resa med Inlandsbanan har många fördelar.

Här kan du läsa mer om vilka rabatter som gäller för just din resa.

Barn

Ensamresande barn (t o m 15 år) har 50% rabatt på biljett och Inlandsbanekort. Se även familjerabatt. På paketresor gäller olika rabatter beroende på vilken paketresa det är.

Familj

Två barn t o m 15 år reser gratis i vuxens sällskap, barn därutöver betalar hälften av ordinarie pris. Gäller både biljetter och Inlandsbanekort. Platsreservation kan köpas till för barn, 50 kr per sträcka.

Grupp

Grupper med minst 10 betalande personer får 5% rabatt på biljetter när de reser tillsammans. Gruppresa kan endast förbokas.
För gruppresa gäller :
- Hela gruppen måste resa samma sträcka
- Kan ej kombineras med andra rabatter

Pensionär

Pensionärer som fyllt 65 år samt sjuk- och förtidspensionärer med giltigt intyg, erhåller 10% rabatt på biljett och Inlandsbanekort. På paketresa lämnas 200 kr i rabatt.

Studerande

Studerande, som innehar giltigt studerandekort tillsammans med giltig legitimation, erhåller 25% rabatt på biljett och Inlandsbanekort. På paketresa lämnas 500 kr i rabatt.

Ungdom

Ungdomar 16-25 år erhåller 25% rabatt på biljett och Inlandsbanekort. På paketresa lämnas 500 kr i rabatt.

Internationellt resande

InterRail och Eurail är giltiga på Inlandsbanan. För att vara säker på att kunna sitta rekommenderar vi förbokning av platsbiljett till ett pris av 50 kr/person och sträcka.