Skip to main content

Hållbart resande för alla

Under sommartrafiken erbjuder vi fördelaktiga rese-rabatter till barn, ungdomar, familjer, pensionärer och studerande. Vilket gör det möjligt att utforska inlandets destinationer till förmånliga priser. 

Barn & familj

Barn
Ensamresande barn (t o m 15 år) har 50% rabatt på biljett och Inlandsbanekort. Se även familjerabatt. På paketresor gäller olika rabatter beroende på vilken paketresa det är.

Familj
Två barn t o m 15 år reser gratis i vuxens sällskap, barn därutöver betalar hälften av ordinarie pris. Gäller både biljetter och Inlandsbanekort. Platsreservation kan köpas till för barn, 50 kr per sträcka.
 

Ungdom & studerande

Studerande
Studerande, som innehar giltigt studerandekort tillsammans med giltig legitimation, erhåller 25% rabatt på biljett och Inlandsbanekort. På paketresa lämnas 500 kr i rabatt.

Ungdom
Ungdomar 16-25 år erhåller 25% rabatt på biljett och Inlandsbanekort. På paketresa lämnas 500 kr i rabatt.
 

Pensionär

Pensionär
Pensionärer som fyllt 65 år samt sjuk- och förtidspensionärer med giltigt intyg, erhåller 10% rabatt på biljett och Inlandsbanekort. På paketresa lämnas 300 kr i rabatt.
 

Grupper

Grupp
Grupper med minst 10 betalande personer får 5% rabatt på biljetter när de reser tillsammans. Gruppresa kan endast förbokas.
För gruppresa gäller :
- Hela gruppen måste resa samma sträcka
- Kan ej kombineras med andra rabatter
 

Internationellt resande

Internationellt resande
InterRail och Eurail är giltiga på Inlandsbanan. För att vara säker på att kunna sitta rekommenderar vi förbokning av platsbiljett till ett pris av 50 kr/person och sträcka.