Skräddarsydda resor

En resa helt på dina villkor

Karta Inlandsbanan med orter

Det här är en möjlighet att skräddarsy din drömresa utifrån dina intressen, förverkliga drömmar och ge dig ut på ett äventyr som du själv bestämmer. När var och hur, det bestämmer du!  

Inlandsbanan är ett 130 mil långt pärlband av aktiviteter och upplevelser! Det här är paketresan för dig som själv vill bestämma hur länge du vill vara borta, vilka orter du vill stanna på  och vad du vill göra. Välj att kombinera tågresan med fjällvandring, fiske eller ridning för att efter några dagar fortsätta tågresan med Inlandsbanan. Grunden i paketet är Inlandsbanekortet, vårt tågluffarkort, som är giltigt i två veckor med möjlighet till en veckas förlängning.

Det är fullt möjligt att göra uppehåll i paketet för exempelvis några dagars vandring för att sedan återvända till Inlandsbanan och fortsätta resan. Ta dig en funderare på hur du vill lägga upp ditt äventyr!

Chartra ditt eget tåg

Vi på Inlandsbanan kan tåg

Inlandsbanan är vana arrangörer av allt från konferens- och eventtåg till produktvisningar och högtidsdagar. Bland annat stod vi bakom Segertåget mellan Östersund och Berlin med över 400 fotbollsfans ombord. Vi ordnar arrangemang i hela Sverige och vissa europeiska länder. I utbudet finns allt från ånglok och klassiska motorvagnar till lokdragna tåg. Det har aldrig varit enklare att chartra sitt eget tåg!

Vad vill du uppnå med konferensarrangemanget?

Kanske behöver ni jobba med teambuilding i en kreativ miljö, svetsas samman över en öppen eld och kokkaffe eller uppleva vildmarken utan uppkoppling. Om företaget finns utspritt i hela landet kan vi plocka upp deltagarna längs vägen så alla anländer till slutdestinationen tillsammans. Och göra resan till en oförglömlig upplevelse.

Bröllop, födelsedagar och minnesdagar blir oförglömliga på tåg

Hör av dig med dina önskemål. Vi kan lova att en högtidsdag som firas med ånglok, restaurangvagn med vita linnedukar med utsikt över en norrländsk sjö blir magisk.

Produktvisningar 

Brukar ni resa runt och visa upp produkter för potentiella kunder så kan ett chartrat tåg vara en utmärkt lösning. Ni bygger upp det ni vill visa en gång, och tåget tar er till era kunder.

Egna favoriter

Skräddarsy din drömresa längs Inlandsbanan. Åk på din drömsemester och ge dig ut på ett äventyr där du själv väljer vad du vill göra utifrån dina intressen. Skräddarsy ditt äventyr - Det här är en möjlighet att skräddarsy din drömresa utifrån dina intressen, förverkliga drömmar och ge d...