Skip to main content

Inlandsbanekort

Upptäckarglädje & äventyrslust på ett kort. Utforska en helt ny sida av Sverige. 

 

Med Inlandsbanekortet kan du resa längs Inlandsbanan och nå en tredjedel av Sverige! Under fjorton dagar reser du obegränsat på Inlandsbanan, gör spännande avstickare till närliggande äventyr och fortsätter resan när du själv vill. Banans 130 mil från Kristinehamn i söder till Gällivare i norr erbjuder ett pärlband av upplevelser. 

Inlandsbanekortet kostar (pris uppdateras)
- Köp till ytterligare en vecka kostar (pris uppdateras)
- Platsreservationer kostar (pris uppdateras) per sträcka

Köp ditt Inlandsbanekort här >> 

 

Två barn till och med 15 år reser gratis i vuxens sällskap. Ungdomar mellan 16–25 år får 25 % rabatt och pensionärer 10 %. Observera att vi starkt rekommenderar platsreservation för samtliga resenärer.


Vanliga frågor

Måste jag ha platsreservation?
Man måste inte, men vi rekommenderar det starkt. Utan platsreservation har du ingen garanti för att få åka med tåget utan är det fullt är det upp till lokföraren som är den som ansvarar för säkerheten ombord.

Hur gör jag med boende?
Du bokar själv ditt boende och det finns olika sorters boende längs vägen, hotell, vandrarhem, b&b etc. Vi rekommenderar att du bokar ditt boende i förväg, särskilt på orter där du kommer fram sent och under högsäsong.

Kan jag göra en avstickare på några dagar för att sedan återvända till Inlandsbanan?
Under kortets giltighet 14 dagar får du göra precis som du vill. Du kan även köpa till en vecka om du känner att fjorton dagar inte räcker. Det görs i så fall i förväg vid köpet av kortet.