Skip to main content

Chartra ditt eget tåg

Vi på Inlandsbanan kan tåg

Inlandsbanan är vana arrangörer av allt från konferens- och eventtåg till produktvisningar och högtidsdagar. Bland annat stod vi bakom Segertåget mellan Östersund och Berlin med över 400 fotbollsfans ombord. Vi ordnar arrangemang i hela Sverige och vissa europeiska länder. I utbudet finns allt från ånglok och klassiska motorvagnar till lokdragna tåg. Det har aldrig varit enklare att chartra sitt eget tåg!

Vad vill du uppnå med konferensarrangemanget?

Kanske behöver ni jobba med teambuilding i en kreativ miljö, svetsas samman över en öppen eld och kokkaffe eller uppleva vildmarken utan uppkoppling. Om företaget finns utspritt i hela landet kan vi plocka upp deltagarna längs vägen så alla anländer till slutdestinationen tillsammans. Och göra resan till en oförglömlig upplevelse.

Bröllop, födelsedagar och minnesdagar blir oförglömliga på tåg

Hör av dig med dina önskemål. Vi kan lova att en högtidsdag som firas med ånglok, restaurangvagn med vita linnedukar med utsikt över en norrländsk sjö blir magisk.

Produktvisningar 

Brukar ni resa runt och visa upp produkter för potentiella kunder så kan ett chartrat tåg vara en utmärkt lösning. Ni bygger upp det ni vill visa en gång, och tåget tar er till era kunder.

Endast fantasin sätter gränser

Kontakta oss på 0771-535353 så hjälper vi till att designa en resa värd att minnas. Vi hjälper till med allt från boende och aktiviteter till events och anslutningsresor.