Skip to main content

Stand up paddle med Yoga och Spa

Status:
Intresserad? Skicka din intresseanmälan till boka@inlandsbanan.se

Paddla SUP, yoga, andas ut, andas in och upptäck norra Sveriges vackra inland med dess fjällkuliss och vackra sjöar.

Frösö Park Hotel och Inlandsbanan erbjuder nu en upplevelse utöver det vanliga, en tågresa genom Sveriges vildmark, 3 dygn på norra Sveriges bästa spahotell och ett SUP-äventyr som fyller dina sinnen med storslagna naturintryck. På denna resa får du prova att paddla SUP-bräda, yoga och njuta på ett fantastiskt spa på Jämtländskt vis.

Tillsammans med våra samarbetspartners (läs SUP-nördar) har vi valt ut några av Jämtlands vackraste SUP-ställen som vi kommer att ta oss an tillsammans. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av stand up paddling och all utrustning ingår (givetvis får du plocka med din egna utrustning om du har).

 

 

Dagsprogram

 • SUP-aktiviteten är väderberoende och platsen styrs således efter hur vädret är för den aktuella dagen.

  En 2-rätters middag ingår i priset och bokas vid ankomst till hotellet.

  Denna resa går att korta ner en dag, kontakta kundtjänst för aktuellt pris.

 • Dag 1 Torsdag: Inlandsbanan Mora - Östersund

  Välkommen till Dalarnas pärla Mora. Hit reser du på egen hand. Strax efter lunch avgår tåget med slutdestination Östersund, Jämtlands residensstad. Sträckan tar ca 5h och du passerar genom 4 av Sveriges 25 landskap. Naturen utanför tågfönstret är storslagen och på några ställen riktigt spektakulär. Glöm för all del inte av att spana efter vilda djur! Väl framme i Östersund väntar en transferbuss som tar oss ut till Frösö Park Hotel & spa.

  Inlandsbanan Mora - Östersund
 • Dag 2 Fredag: Aktivitetsdag

  Efter frukosten åker vi och letar för dagen den bästa platsen att paddla SUP. Kunniga instruktörer håller i aktiviteten som pågår i ca 5h. En utflyktsmatsäck ingår så att du inte behöver gå hungrig. Efter paddlingen finns det tid för den som vill köra ett pass i gymmet eller varför inte springa en tur på Frösöns vackra stigar. Känner man sig nöjd med fysiska aktiviteter så kan man besöka på hotellets prisbelönta spa eller bara sitta och blicka ut över Oviksfjällen och Storsjön i väst.

  Aktivitetsdag
 • Dag 3 Lördag: Rekreationsdag

  Denna dag börjar med ett entimmes yogapass som är skönt avslappnande för både kropp och själ. Därefter lägger du upp dagen precis som du vill. Vi rekommenderar ett besök in till Östersund och därefter avrunda dagen med kvällsspa.

  Rekreationsdag
 • Dag 4 Söndag: Avslutningsdag

  Efter frukost går en transferbuss in till Östersund så att du kan ta dig hemåt igen eller ut på andra äventyr.

Karta

Hotell

Frösö Park Hotel & Spa

Frösö Park Hotel & Spa

Med en bedårande utsikt över Storsjön och fjällvärlden ligger Frösö Park Hotel, hotellet där friluftsliv, hälsa och pulshöjande aktiviteter möter avskildhet, spa och vällagad mat. Andas ut och hämta e...