Vald resa

Paket/Paketresa:

Vildmarkståget Höst 2024

Period:

5 - 12 september 2024

Inkluderat i resan:

Resa med Vildmarkståget Stockholm-Kristinehamn-Mora sedan längs med Inlandsbanan till Gällivare, vidare till Luleå, Örnsköldsvik och slutligen tillbaka till Stockholm.
Sittplats i Järvägsmuseets 40, 50 och- 60 tals förstaklassvagnar.
Boende 7 nätter i dubbelrum på mellanklasshotell.
Helpension, dvs frukost, lunch och middag inklusive alkoholfri måltidsdryck.
Aktiviteter så som besök på världsarvet Fågelsjö Gammelgård Bortom Åa, Inlandsbanemuseum, Ájtte, smakshow i Jokkmokk, utflykt till världsarvet Stora Sjöfallet. Valbart i Luleå: Guidat besök till Världsarvet Gammelstads Kyrkstad eller Bodens fästning Rödbergsfortet.
Transfer till hotellen.
Reseledare under resan.
Observera att vi har ett minimiantal för att resan ska bli av.

Grundpris:

32 985:- per person

Rum:

Dubbelrum
Enkelrum , +4 320:- per rum

Hjälp

Viktig information

All mat tillagas ombord i restaurangvagnens kök av våra tre erfarna kockar. Maten är gluten- och laktosfri. Det är mycket viktigt att ni meddelar om ni har gluten- eller laktosintolerans eftersom till exempel förbeställt kaffebröd lastas utmed vägen. Menyn är fastställd i förväg och kan inte ändras under resans gång. All mat och dryck lastas från utgångsstationen eftersom vi har mycket små möjligheter att kunna handla under resan. Vi har inga möjligheter att tillgodose önskemål om specialkost förutom förbeställd vegetarisk kost. Har du allergi gör vi allt för att undvika att servera det, bara det meddelas i samband med bokningen av resan. Ange eventuella allergier under rubriken övriga upplysningar längre ner på sidan.